Документи: Со таг Роми и визна либерализација

Поддршка за повратници во Германија: Програми и стратегии за обезбедување поддршка за враќање и реинтеграција во трети земји

  •  21 мај 2010
  •  Германски национална контактна точка на ЕММ и истражувачкиот оддел во Федералната канцеларија
  •  ЕУ
  •  Oфицијален орган
  •  Стратегија / програма

Истражување I/2009 во рамката на Европската миграциска мрежа (ЕММ)

Повеќе